Saptamana aceasta va incepe la Bucuresti Salonul Bookfest. Defunctul Bookarest, cu alte cuvinte, intr-o locatie in apropierea careia s-a desfasurat in toamna Gaudeamus. Adica, la Romexpo. V-am bulversat?
Trecem peste toate conflictele, spiritele incinse, nemultumirile si rasturnarile de situatii care erau sa duca la ne-organizarea targului in acest an. Cert este ca, vorba lui Nenea Iancu, dupa "lupte seculare", avem un targ nou-nout, construit pe ruinele celui vechi. Amanuntele de culise prea putin intereseaza.

PROGRAM. Organizat de Asociatia Editorilor din Romania, salonul cartii Bucuresti, Bookfest, se va desfasura de miercuri, 14 iunie si pana duminica, 18 iunie. Este deschis zilnic intre orele 9:30 si 20:00, cu exceptia serii de vineri, cand targul intra in nocturna si functioneaza pana la orele 22:00. Vor expune putin peste 200 de expozanti, adica aproximativ 2/3 din numarul celor care au format, anul trecut, targul de la Teatrul National, in schimb spatiile destinate vanzarii cartilor vor fi mai generoase. Acestea sunt in functie de investitia fiecarei edituri: de la spatii de 2 X 2, la 300 mp (Standul Rao). Biletul cu o singura intrare va costa 4 RON, iar unul valabil pe toata durata salonului - 10 RON.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.