Pentru obtinerea autorizatiei de construire a balconului unei locuinte de la parterul unui imobil trebuie obtinut Certificatul de Urbanism, de la primariile de sector.
Actele necesare sunt: cerere tip si 2 formulare-tip certificat de urbanism; act detinere teren, planuri topografice la scara 1:50; chitanta cu care s-a achitat taxa legala, aceasta variind in functie de suprafata (30.000 lei/150 metri patrati si 85.000 lei / 1.000 metri patrati).

De la Biroul Avize si Acord Unic din cadrul primariei de sector se obtine avizul de salubritate. Impreuna cu Certificatul de Urbanism, actul de proprietate, certificatul de impunere de la Serviciul Public pentru Finante Publice Locale, cetatenii vor depune la Serviciul Autorizatii de Construire un Proiect de obtinere a autorizatiei de construire (PAC). Conform Legii locuintei, realizarea lucrarii mai necesita obtinerea acordului asociatiei de proprietari.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.