Dupa o zi de munca, se intampla sa avem senzatia de picioare grele, gleznele si gambele se umfla.

Printre factorii care agraveaza aceasta problema sunt sedentarismul si surplusul ponderal. Pentru a reduce din disconfortul la nivelul membrelor inferioare, nu purtati pantofi cu toc mai inalt de 3 cm si nu stati picior peste picior. Faceti miscare, plimbari in ritm alert si mergeti pe bicicleta.

Iata cateva produse naturiste pentru acest gen de probleme:

GingobilobaPrinceps e binevenit in cazul tulburarilor circulatorii, tonifica venele, arterele si vasele capilare, poate inlatura senzatia de picioare grele. Prezentare: flacon cu 30 capsule + 10 capsule gratuit. Administrare: 3 capsule/zi. Pret: 15 RON.

Varixinal scade senzatia de oboseala si presiune in extremitatile inferioare, reduce inflamatiile si durerile gambelor cu varice. Prezentare: flacon cu 30 sau 90 capsule. Administrare: o tableta/zi. Pret: 30 RON, respectiv 91 RON.

Erbaven are proprietati calmante si revigorante asupra picioarelor obosite, imbunatateste circulatia sanguina. Prezentare: flacon cu 30 capsule retard. Administrare: o capsula/zi. Pret: 29 RON.

Erbaven gel elimina rapid senzatia de picioare grele. Prezentare: flacon cu 100 ml. Pret: 28 RON.

Gingophyt va scapa de senzatia de picioare grele, util si persoanelor care sufera de tromboze, tromboflebite. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 2 ml de 3 ori/zi, pana la maxim ora 15.00. Pret: 10 RON.

Venofort imbunatateste circulatia venoasa. Prezentare: flacon cu 20 comprimate. Administrare: 2-4 comprimate/zi. Pret: 72 RON.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.