Hai sa ne doara putin la bask de nastase, tariceanu si basescu (literele mici si absenta diacriticelor sunt oarecum incluse in oferta, veti afla imediat de ce). Din aceasta saptamana, avem placerea sa fim colegi de ziar cu niste oameni care n-au avut ocazia sa spuna "Nimic nu mai e ca inainte". Ei sunt prima generatie pentru care acest "inainte" nu exista. Au 15-16-17-18 ani si sunt liceeni.

Cum procedam: ii cautam prin marile licee, ii rugam sa isi faca o miniredactie, apoi ii lasam sa scrie o revista asa cum vor ei. Pare un experiment, si asta si e. Dar un experiment interesant, pentru ei, si placut, pentru noi. Si invers. Suplimentul din aceasta saptamana este facut de liceenii de la Colegiul National Mihai Viteazul a.k.a. "Mishu". Este, de fapt, revista liceului lor, scrisa de ei. O gasiti in mijlocul revistei noastre, cea scrisa de noi.


Despre autor:

Academia Catavencu

Sursa: Academia Catavencu


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.