Un metru diametru si 26 de centimetri adancime. Nu este dimensiunea vreunui cozonac gigant, ci datele de identificare ale ultimei gropi pe care autoritatile Capitalei o propun pentru Guiness Book. Deasupra Pasajului Muncii, pe langa sina de tramvai, au aparut doua imense cratere.
Nelipsitele gropi din carosabil iar dau de furca bucurestenilor. "Aranjate" aleatoriu pe artera, "craterele" uriase te fac sa te simti ca pe o pista cu jaloane. Zilnic sute de soferi injura si blesteama de mama focului ori de cate ori sunt zgaltaiti in propriul autoturism. Reporterii ziarului Libertatea au iesit la masurat de gropi, pentru a va arata prin ce trec soferii in fiecare zi.

Nici nu am apucat sa ne minunam de faimoasele gropi aflate langa Pasajul Muncii, ca am si asistat la un "hop" facut de un ghinionist. Dupa ce a reusit sa opreasca circulatia, a iesit din masina tinandu-se cu mainile de cap. "Asa ceva este inadmisibil! Mi-a sarit capacul de la roata si cred ca am strambat si janta. Nici nu mai stii la ce sa fii atent in trafic; la cel din fata, sa nu il lovesti, la pietoni sau la gropi, sa nu iti rupi masina. Nimic nu este mai neplacut decat sa simti ca te afunzi in gol,"


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.