Cei care calatoresc cu trenul spre mare au din aprilie mai putine curse la dispozitie si, in consecinta, vor ajunge mult mai greu la destinatie.
CFR a anuntat ca a modificat orarele de circulatie sau a anulat trenuri din cauza lucrarilor de reabilitare pe ruta Bucuresti-Constanta. Au fost anulate trenurile Intercity Bucuresti Nord-Tulcea Oras si retur, Rapidul Bucuresti Nord-Mangalia si retur, trenurile Accelerat Galati-Constanta si retur si Suceava Nord-Constanta si retur, precum si personalele intre Constanta-Bucuresti Obor, Buzau-Constanta, Bucuresti Obor-Fetesti, Tulcea Oras-Babadag si retur.

Nici conducatorii auto nu au scapat de traficul infernal de pe centura de nord a Bucurestiului, circulatia urmand sa fie afectata de lucrarile la calea ferata. De asemenea, linia ferata Bucuresti Nord-Baneasa-Pantelimon va fi inchisa traficului feroviar in intervalul 25 aprilie-15 noiembrie 2006, iar trenurile de calatori si de marfa vor circula pe traseul Bucuresti Nord-Chitila-Buftea-Mogosoaia-Otopeni-Voluntari-Pasarea-Constanta sau pe ruta Bucuresti Obor-Pantelimon-Pasarea-Constanta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.