Friptura de miel, drob, oua rosii, cozonac si pasca. Orice roman incearca sa aiba pe masa de Paste bucatele traditionale. Chiar daca pentru acest lucru o familie compusa din patru persoane va cheltui aproape cat un salariu minim, adica aproximativ 3 milioane de lei vechi.

Am colindat pietele bucurestene pentru a vedea cat costa produsele pentru care se inghesuie toate gospodinele in aceste zile.

Iata preturile la care se vand alimentele pentru Sarbatorile Pascale:

- carnea de miel costa intre 140.000 lei vechi si 160.000 lei/ kg;

- ouale costa intre 2.500 si 3.600 lei vechi;

Citeste si:

- organe de miel pentru drob - intre 135.000 si 150.000 lei vechi/kg;

- drob gata pregatit - intre 139.000 si 149.000 lei/kg;

- marar si patrunjel - intre 5.000 si 10.000 lei/legatura;

- ceapa si usturoiul verde - intre 10.000 si 20.000 lei/legatura;