Daca pentru cei mai multi dintre noi raspandirea gripei aviare pana la portile Capitalei a semanat groaza si panica, pentru firmele de dezinfectare maladia a reprezentat o adevarata mana cereasca.

Sylviu Kumbakisaka , directorul unei societati care aduce in tara covorase dezinfectante, spune ca vanzarile firmei sale s-au dublat de la anuntarea primului focar in tara.

La prima vedere, pare doar un covoras. O privire mai atenta insa si realizezi ca nu e chiar unul obisnuit. Din contra, covorasul in cauza a facut deja furori in intreaga lume inca de la aparitia cazurilor de vaca nebuna in Europa si Statele Unite, in urma cu 3-4 ani. Acum, de la depistarea primului focar de gripa aviara in Romania, a ajuns si in tara noastra, fiind folosit pe scara larga.

Covorasele dezinfectante s-au imprastiat peste tot: pe drumuri, in gari, aeroporturi, scoli, ferme. O data cu extinderea gripei aviare, a crescut astfel si cifra de afaceri a firmei lui Sylviu, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de astfel de covorase.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.