Sezonul rece ne poate influenta negativ starea psihica.

Faptul ca se intuneca mai devreme, dar si frigul ne dau o stare proasta, de apatie si suntem mai stresati decat in alta perioada a anului. Pentru a trece peste aceasta indispozitie se impune sa luati anumite masuri. Schimbati hrana, consumati cereale, legume si fructe crude, salate, sucuri proaspete, dar si carne, in jur de 150-200 grame/zi, de 3-4 ori/saptamana.

Acupunctura, reflexoterapia, presopunctura, masajul relaxant sunt, de asemenea, solutii pentru a putea trece peste stresul specific acestei perioade. Produsele naturale va pot fi si ele de mare ajutor.

Vital Orz Remedia - medicament din plante tinere de orz, fara aditivi sau zahar, cu ajutorul caruia putem capata mai multa energie, putem face fata cu bine unei munci fizice si intelectuale epuizante. Prezentare: flacon cu 100 grame pulbere instant. Administrare: o lingurita dimineata si o lingurita seara, dizolvate intr-un pahar cu apa rece sau suc (sa nu fie fierbinte). Pret: 40 RON.

Mentalplus - creste rezistenta organismului la stres, ajuta in perioadele de examene revigorand memoria, ajuta la o mai buna concentrare. Prezentare: flacon cu 30 capsule. Administrare: o capsula de 3 ori/zi. Pret: 19 RON.

Stresvit - amestec de vitamine si minerale bun pentru a mentine echilibrul psihic, poate mari rezistenta fizica si psihica. Daca aveti o munca epuizanta si din aceasta cauza nu puteti dormi, va pregateste sa aveti un somn linistit. Prezentare: flacon cu 30 tablete. Administrare: o tableta/zi. Pret: 38 RON.

Ashwaganda Rasayan Tab - eficient in stari de stres, anxietate, stari depresive, oboseala fizica si psihica. Prezentare: flacon cu 50 si 100 tablete. Administrare: 1-2 tablete de 3 ori/zi. Pret: 30 si respectiv 55 RON.

Macerat glicerinic de smochin - util in stari de surmenaj, in stres, atunci cand este vorba de o foame bolnavicioasa, stari depresive si stari de nervozitate. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 70 picaturi in doza unica, timp de trei luni cursiv. Pret: 9 RON.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.