Concursuri de sanie, de schi alpin, demonstratii cu sanii trase de caini nordici vor avea loc, la Bistrita, zilele acestea, la cea de-a saptea editie a "Serbarilor Zapezii".

Purtatorul de cuvant al Primariei Bistrita, Mihai Rusti, a informat, joi, ca manifestarile vor avea loc azi si maine pe Dealul Budacului din Bistrita, unde organizatorii au programat concursuri de sanie, mountainbike, coborare pe saci si alte jocuri distractive. Ziua de sambata se va incheia cu o discoteca in aer liber.

Duminica, vor avea loc concursuri de schi alpin, snowboard, dar si un concurs de frumusete - Miss "Serbarile Zapezii". In cea de-a doua zi, mai este programata o demonstratie de biatlon, dar si una cu sanii trase de caini nordici.
In cele doua zile, accesul auto este permis pana la Podul Budacului, de unde transportul va fi asigurat gratuit de catre organizatori, intre orele 9,30-18,00. Din experienta anilor trecuti, la "Serbarile Zapezii" participa mii de persoane. In mod obisnuit, serbarile se organizeaza in luna februarie, dar Primaria Bistrita a decis devansarea datei pentru ca zapada sa nu se topeasca pana atunci.

Potrivit sursei citate de Mediafax, manifestarile vor fi organizate cu sprijinul Politiei municipiului Bistrita, a Inspectoratului Judetean de Jandarmi, a Corpului Gardienilor Publici, Serviciului Judetean de Ambulanta si Serviciului Public Salvamont.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.