Zece romani au furat articole de imbracaminte Armani de doua mil. euro dintr-un depozit din Verona.

ece romani sunt cercetati de DIICOT dupa ce, in decembrie 2012, ar fi furat dintr-un depozit al firmei Armani, din Verona, 1.400 de articole de imbracaminte in valoare de doua milioane de euro, pe care le-au trimis in Romania prin firme de curierat rapid si intentionau sa le vanda in Bucuresti.

Anchetatorii au stabilit ca, in cursul lunii decembrie 2012, o parte a membrilor gruparii, formata din cetateni romani aflati pe teritoriul Italiei, ar fi furat dintr-un depozit situat in orasul Verona, apartinand firmei Armani, 1.400 de articole de imbracaminte, avand pretul de vanzare cuprins intre 1.400 si 2.000 de euro bucata,
se arata intr-un comunicat de presa al DIICOT.

Membrii gruparii au expediat bunurile furate in Romania, prin intermediul unor firme de curierat rapid, intentionand sa le vanda in Bucuresti. In aceasta modalitate, inculpatii au produs un prejudiciu de aproximativ doua milioane de euro.

"Urmare a actiunii simultane declansate de catre DIICOT in cooperare cu autoritatile judiciare italiene, bunurile sustrase au fost recuperate in proportie de 95%", a precizat sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.