Vremea se va raci in intervalul urmator, valorile termice apropiindu-se de mediile climatologice ale acestei perioade.

Sambata, valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul anterior. In unele regiuni vor fi innorari temporare, apoi nebulozitatea se va accentua, iar ninsorile se vor semnala pe arii restranse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in sudul Banatului, sud-vestul Olteniei si pe litoral, scrie MEDIAFAX.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 grade in estul Transilvaniei si 4 grade in Oltenia, iar cele minime se vor situa intre -15 si -5 grade, mai ridicate pe litoral, dar si mai scazute in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei, spre -18 grade.

La Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si pe parcursul zilei este posibil sa ninga. Temperatura maxima va fi de 0...1 grad, iar cea minima de -5....-4 grade.

Duminica, cu totul izolat va fulgui, iar seara in vest se vor semnala precipitatii mixte si vor fi conditii de polei. Vantul va prezenta unele intensificari la munte si in Banat. Temperaturile maxime se vor situa intre -8 grade in depresiuni si in nordul Moldovei si 4 grade in Banat, iar cele minime vor fi cuprinse intre -14 si -4 grade, mai ridicate pe litoral si in vestul tarii, dar si mai scazute in depresiuni, spre -17 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.