Eleva in varsta de 13 ani care a murit in tabara la Busteni, dupa ce a cazut de la etajul al treilea al vilei in care era cazata, avea o alcoolemie de 0,9 la mie, au stabilit medicii legisti, potrivit unor surse din Politie.

Sursele citate au precizat ca alcoolemia de 0,9 la mie a fost stabilita la momentul autopsiei, dar vor fi facute si alte analize, standard, dar mai dificil de realizat decat in mod obisnuit, in conditiile in care fata a stat foarte multe ore in frig.

Analizele vor fi facute pe baza probelor prelevate si, totodata, vor fi audiate persoanele care au vazut-o ultima data si care ar putea sa spuna ce fel de bauturi ar fi consumat aceasta si in ce cantitate, mai spun sursele citate.

Totodata, medicii legisti au stabilit, in urma necropsiei, ca decesul fetei a fost violent, fiind cauzat de un soc traumatic si hemoragic, adolescenta avand mai multe leziuni interne, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.