Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca Executivul isi doreste eficientizarea Centrului pentru Artele Spectacolului "Sala Palatului" din Bucuresti.

Ministerul Culturii si Secretariatul General al Guvernului cauta solutii pentru inchiderea sau stoparea "gaurilor negre" din cadrul Centrului pentru Artele Spectacolului ''Sala Palatului'' din Bucuresti, astfel incat institutia sa devina eficienta, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, citat de MEDIAFAX.

Pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului a fost introdus un proiect de hotarare privind "desfiintarea Centrului pentru Artele Spectacolului Sala Palatului si pentru modificarea unor acte normative", dar actul normativ a fost amanat.

La finalul sedintei, vicepremierul Liviu Dragnea a precizat ca ministrul Culturii si secretarul general al Guvernului se vor pune de acord asupra acestui act normativ pana saptamana viitoare.

"Se intentioneaza eficientizarea activitatii si, practic, inchiderea sau stoparea gaurilor negre care au fost pe langa aceasta institutie de-a lungul anilor. Secretariatul General al Guvernului va identifica solutii pentru ca acest edificiu sa poata fi adus la o stare mai buna",
a afirmat Dragnea.

Sala Palatului a fost inaugurata in anul 1960 si este in prezent unul din principalele locuri din Bucuresti de desfasurare a unor manifestari artistice de amploare, printre care se numara Festivalul "George Enescu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.