Patru barbati au fost arestati dupa ce ar fi talharit un cetatean danez intr-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei, de la care au luat un inel din platina cu diamante si un ceas de colectie, un alt suspect fiind cautat de politisti, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare in lipsa.

Politistii bucuresteni au identificat si retinut sambata, la mai putin de 36 de ore de la comiterea faptei, patru barbati suspectati de savarsirea unei talharii asupra unui cetațean strain, prin declinarea in fals a calitatii de politisti, se arata intr-un comunicat de presa de duminica al Politiei Capitalei.

Din cercetarile facute de judiciaristii bucuresteni a rezultat ca, in dimineața zilei de 30 decembrie 2012, cinci barbati, cu varste cuprinse intre 22 si 43 de ani, ar fi stabilit sa fure de la un cetatean strain un inel din platina cu diamante si un ceas de colectie.

Cei patru suspecti au fost retinuti de politistii bucuresteni si prezentati instantei de judecata, care a decis cercetarea lor in stare de arest preventiv, pentru talharie. Cel de-al cincilea suspect a fost identificat, iar in baza probelor prezentate de politisti magistratilor, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventiva in lipsa, acesta fiind in prezent cautat de politistii bucuresteni, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.