Singurul targ de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, se desfașoara anul acesta intre 7 si 9 decembrie in Plaza Romania.

Intrarea este libera, iar iubitorii de lectura vor avea ce sa aleaga: cele mai frumoase carti pentru copii, softuri educationale si e-readere.

In plus, copiii care vor veni la miniLibri vor putea face schimb de carti intre ei. Trebuie doar sa isi aduca de acasa cartile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund varstei lor, iar la targ, dupa negocieri chibzuite cu alti copii, se vor capata cu noi povesti, noi legende, noi aventuri.

La miniLibri se vor colecta in acest an si carti pentru biblioteci rurale, iar targul va fi deschis intre orele 10.00-22.00.

Din programul targului: jocuri, concursuri amuzante si tombole cu premii, ateliere de imaginatie – activitati de scris si ilustrare povesti, dar si o expoziyie cu vanzare – obiecte decorative create de copiii de la Gradinita Bambi.

Nici in acest an, la cea de-a sasea editie a targului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni sa citeasca sau sa reinventeze povesti cu ajutorul celor mici. Scopul acestui targ este sa starneasca interesul copiilor pentru citit si sa transforme lectura intr-un mijloc de relationare intre parinti si copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.