Ilie Alexandru, zis "Sandu Geamanu", a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti la 25 de ani de inchisoare pentru omor.

Tribunalul Bucuresti l-a gasit vinovat intr-un dosar in care este acuzat ca, impreuna cu alti trei membri ai gruparii sale, a torturat un batran in locuinta acestuia, furand bunuri de jumatate de milion de lei, scrie MEDIAFAX.

Alaturi de Ilie Alexandru au fost condamnati si cei trei complici ai acestuia la pedepse intre patru si 25 de ani de inchisoare cu executare.

Astfel, Tinel Niculae a primit 25 de ani de inchisoare, Constantin David Stan a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare, iar Simion Adrian Florin a primit patru ani de inchisoare.

Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Procurorii aratau in rechizitoriu ca, in noiembrie 2008, impreuna cu alti trei membri ai gruparii sale, Sandu Geamanu a intrat in locuinta lui Nicolae Zdoca, in varsta de 74 de ani, din Bucuresti, dupa ce a primit un pont conform caruia barbatul ar fi tinut in casa "sume importante de bani si alte bunuri de valoare". In urma loviturilor primite, Nicolae Zdoca a murit in spital aproape sase luni mai tarziu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.