6,5 milioane de mesaje pe twitter dupa ultima dezbatere Obama - Romney. Fata accidentata de diplomatul rus s-a trezit din coma.

Politica

Organizatorii Campionatului National de Viteza in Coasta care va avea loc in weekend la Sinaia l-au invitat sa participe la acest concurs pe premierul Victor Ponta, care anterior a concurat la acest campionat, printre pilotii inscrisi aflandu-se si fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, marti, al Clubul de la Bucuresti, ca programul de guvernare al USL pe urmatorii patru ani cuprinde o serie de masuri financiare astfel incat CEC Bank sa finanteze IMM-urile si domeniul agricol, iar EximBank - marii producatori.

International

Ultima dezbatere televizata prezidentiala americana dintre Barack Obama si Mitt Romney a provocat postarea a 6,5 milioane de mesaje pe Twitter, subiectul principal al serii fiind luni "cai si baionete", care a transformat un show sec de televiziune intr-o experienta distractiva, relateaza CNN.

Tanara afroamericana care a suferit arsuri grave in Louisiana (sudul Statelor Unite) si-ar fi inscenat propriul atac inainte de a acuza trei barbati ca i-au dat foc si au scris "KKK", pentru Ku Klux Klan, pe masina sa, a declarat marti politia citata de AFP.

Business

Cursul de schimb a scazut foarte usor pe piata interbancara in prima ora a sedintei, la 4,5730 - 4,5755 lei/euro, intr-o piata apatica si cu volume foarte reduse de tranzactionare.

Bursa a scazut foarte usor, cu 0,16%, la debutul sedintei, continuand sa urmeze linia din precedentele trei sesiuni, intr-o piata in care au fost realizate tranzactii cu actiuni emise de doar 17 din cele 81 de companii listate pe primele trei categorii si la sectiunea titlurilor internationale.

Social

De un an de zile, in Romania nu s-a mai facut niciun transplat de inima. Institutul de Boli Cardiovasculare a fost desfiintat si, de atunci, peste 100 de oameni asteapta o sansa la viata. O sansa pe care, acum, o pot primi doar din strainatate.

Citeste si:
George Buhnici a dat-o din nou în bară. Mesajul controversat pe...
George Buhnici a dat-o din...

Tanara de 19 ani accidentata grav duminica, chiar pe trecerea de pietoni, de un angajat al Ambasadei Ruse se simte mai bine. Fata a iesit din coma, respira singura si este constienta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.