Prima testare a sistemului pentru introducerea biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori va avea loc sambata, de la ora 13.00, la Gara de Nord.

Reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti, Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Metrorex si Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori (SNTFC) "CFR Calatori" vor fi prezenti, de la ora 13.00, la Gara de Nord, pe peronul 14.

Noile titluri de calatorie si tarifele aferente acestora vor fi urmatoarele: bilet unic 60 de minute (valabil pentru RATB si Metrorex) - 5 lei, bilet cu 10 calatorii de cate 60 de minute pentru fiecare calatorie (valabil pentru RATB si Metrorex) - 30 lei, abonament de o zi (valabil pentru RATB si Metrorex) - 16 lei, potrivit MEDIAFAX.

Biletele si abonamentele accepta ultima validare cu un minut inainte de expirarea duratei de valabilitate si, dupa ultima validare, permit continuarea calatoriei pana la capatul liniei, cu vehiculele RATB sau pana la iesirea din statie, cu trenurile Metrorex, indiferent de durata calatoriei. Abonamentul de o zi este valabil 24 de ore, incepand de la ora validarii.

Aceste noi titluri de calatorie nu sunt valabile pe liniile expres sau pe liniile cu tarif special din reteaua RATB.

Noile titluri de calatorie vin in completarea ofertelor actuale ale RATB si Metrorex, care raman in continuare valabile, si reprezinta noi instrumente de plata puse la dispozitia publicului calator.

Noile bilete vor fi realizate pe cartela Multiplu din Sistemul Automat de Taxare al RATB.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.