Patru persoane au murit si 12 au fost ranite, joi dimineata, intr-un accident petrecut pe DN 2 Buzau - Urizceni, in localitatea ialomiteana Cotorca, dupa ce un microbuz a intrat intr-un tir stationat.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Ialomita, Iulia Fecioru, la locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulante care au transportat o parte dintre raniti la Spitalul Municipal din Urziceni, unele dintre victime fiind inca incarcerate intre fiarele contorsionate ale microbuzului, transmite MEDIAFAX.

"Un camion cu remorca a fost oprit pe banda de urgenta intrucat avea pana de cauciuc pe partea dreapta fata, avand in functiune semnalizarile necesare pentru a semnaliza o defectiune. Dinspre Buzau a venit acest microbuz cu numere de Galati, care a intrat in spatele camionului. Sunt patru decedati si 12 raniti, iar soferul microbuzului este in stare grava, astfel ca nu s-a putut comunica cu el pentru a vedea ce s-a intamplat", a declarat seful IPJ Ialomita, comisare sef Viorel Stefu.

Potrivit sursei citate, este "cert" ca la fata locului nu au fost gasite urme de franare.

"Microbuzul are capacitate de 16 locuri plus 1, respeciv soferul, deci din cercetari rezulta ca in microbuz nu au fost pasageri peste numarul admis", a mai declarat seful IPJ Ialomita.

Managerul Serviciului de Ambulanta Ialomita a precizat ca in urma accidentului au rezultat patru morti si 12 raniti.

"Trei persoane au decedat pe loc, iar o a patra a murit in ambulanta in drum spre Spitalul Judetean de Urgenta din Buzau. Un alt ranit a fost trimis cu salvarea la spitalul din Buzau, iar zece raniti au fost trimisi la Spitalul Municipal din Urziceni. Dintre acestia, o persoana ranita, in stare mai grava, a fost trimisa cu salvarea la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti", a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Ialomita, Radu Paros.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.