Judecatorii au amanat pentru 12 noiembrie procesul in care Traian Basescu l-a dat in judecata pe Dinu Patriciu, cerand despagubiri 0,5 lei daune pentru "minciuna si trucarea unor filmari", dupa publicarea unui film in care presedintele parea a lovi un copil la un miting electoral din 2004. 

Potrivit MEDIAFAX, in 19 octombrie 2011, Traian Basescu a castigat la Judecatoria sectorului 1 Bucuresti acest proces, insa Dinu Patriciu a facut recurs la Tribunalul Capitalei, avand ca prim termen stabilit data de luni, 17 septembrie.

Avocatii lui Basescu au depus luni acte, iar aparatorii lui Patriciu au cerut termen pentru pregatirea apararii, solicitare admisa.

Presedintele Traian Basescu i-a dat in judecata pe Dinu Patriciu si firma Best Media, cea care edita cotidianul Gardianul, cerand despagubiri de un lei pentru "minciuna si trucarea unor filmari", actiunea fiind inregistrata la instanta Judecatoriei sectorului 1 la inceputul lunii decembrie 2009. Procesul a inceput in 21 aprilie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.