Medicul Conea, cercetat acum in stare de libertate si suspendat pe durata anchetei, va fi scos la pensie, incepand cu data de 1 septembrie.

Consiliul de administratie al Spitalului Sf. Ioan, de care apartine Maternitatea Bucur, a decis urgentarea formalitatilor de pensionare a medicului care a fost prins in flagrant in timp ce lua mita pentru efectuarea unei operatii de cezariana.

"Astazi s-a hotarat urgentarea dosarului de pensionare incepand cu 1 septembrie a doctorului Conea, in plus, pe durata cercetarii penale, el a fost suspendar din functia de medic primar obstetrica - ginecologie a maternitatii. Medicul coordonator al Maternitatii Bucur va fi conferentiar doctor Liana Ples/ Am luat aceste decizii in urma incidentului in care a fost implicat medicul Conea, dar si ca urmare a reactiilor personalului medical care au pus afise pe pereti potrivit carora oamenii care nu respecta personalul medical nu au ce cauta in spital”, a declarat managerul spitalului Sf. Ioan, Alexandru Ciocalteu, citat de evz.ro.

Medicul va fi judecat in stare de libertate. Acum, insa, parintii copilului spun ca asistentele si alte cadre medicale de la Maternitatea Bucur ii trateaza cu ostilitate. In urma acestui scandal, conducerea Maternitatii Bucur a fost schimbata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.