Social 9 August 2012 10:49
Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la Timisoara, la persoane suspectate ca racolau fete cu varste intre 12 si 15 ani si le obligau sa se prostitueze, dupa care ii talhareau pe clientii acestora.

Politistii de la Combaterea crimei organizate, coordonati de procurorii DIICOT, au descins, joi dimineata, la doua adrese din Timisoara unde locuiau patru barbati suspectati de trafic de persoane si talharii, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, unul dintre suspecti este un barbat in varsta de 60 de ani care in urma cu zece ani a fost arestat pentru proxenetism si acte sexuale cu minori. Acum, acesta, impreuna cu alti trei barbati, obligau fete de 12-15 ani sa se prostitueze, iar pe clientii acestora ii talhareau.

Anchetatorii mai spun ca cei patru barbati intretineau relatii sexuale cu aceste fete, dupa care le trimiteau sa isi racoleze clientii in zona Garii de Nord din Timisoara, tarifele practicate fiind cuprinse intre 30 si 50 de lei.

In urma descinderilor de joi, doua persoane au fost ridicate si duse la audieri, fiind suspectate de talharie, trafic de minori si trafic de persoane si viol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.