Canicula persista si in prima parte a saptamanii, iar marti ne putem astepta la temperaturi de 40 de grade in sudul tarii.

Luni, vremea se va mentine caniculara in cea mai mare parte a tarii; temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 33 si 39 de grade, iar disconfortul termic va fi foarte accentuat. Minimele termice vor fi de la 11...12 grade in depresiuni pana la 25...27 de grade in Dealurile de Vest si in Delta, scrie gandul.info.

Si bucurestenii vor avea de infruntat temperaturi de pana la 39 de grade. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab. Temperatura minima va fi de 21...23 de grade.

Marti ne putem astepta la o canicula si mai accentuata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 35 si 40 de grade. Cerul va fi variabil si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului pe arii restranse in vest, centru si nord.

Incepand de miercuri, vremea se va raci si va ploua in unele zone ale tarii, scrie adevarul.ro.

Temperaturile vor scadea, incepand de miercuri, in regiunile Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Oltenia si Muntenia, unde valorile termice se vor situa, in medie, intre 27-29 de grade Celsius.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.