Studiul a fost derulat in perioada 9-16 iulie 2012, prin intermediul interviurilor telefonice in mai multe orase ale tarii.

Un strudiu realizat de MEDNET Marketing Research Center in luna iulie 2012 arata ca majoritatea parintilor elevilor de gimnaziu sunt de parere ca folosirea calculatorului si a unor programe educative interactive ajuta la fixarea cunsotintelor dobandite in timpul predarii.

88,4% dintre parinti considera ca existenta unor cursuri de operare PC in scoala este importanta pentru ca elevii sa acumuleze aceste competente de la o varsta frageda.

Parintii bucuresteni acorda o importanta mai mare acestei forme de predare fata de cei dinr estul tarii, scrie realitatea.net.

Concluziile cercetarii:

  • 51,6% dintre respondenti afirma ca scolile la care invata copii lor nu au inclus in programa cursuri de operare calculator, in timp ce 40% declara ca au fost organizate astfel de cursuri in unitatile de invatamant frecventate de copii lor.
  • 42% dintre parinti considera ca in scoli nu sunt suficiente calculatoare iar 63,2% dintre cei intervievati se declara multumiti de dotarile scolilor.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.