Edilul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut, luni aplicarea unor tratamente suplimentare de combatere a tantarilor.

Suplimentarea este necesara, crede Oprescu, avand in vedere temperaturile din ultima perioada care ar putea duce la inmultirea tantarilor, scrie realitatea net.

In urma analizelor si a testelor efectuate, s-a stabilit un program de aplicare a unor aviotratamente care pot fi efectuate, fara risc, in zonele mai putin populate, cu vegetatie bogata, spun sursele citate.

Tratamentele se vor efectua marti, intre orele 5.30 - 9.00, pe o suprafata de 423 de ha, in urmatoarele zone: Parcul Herastrau, Parcul Tineretului, Parcul National al Copilului, Parcul Pantelimon, Lacului Tei, Parcului Plumbuita, Parcului Titan, Lacului Vacaresti, Parcului Kisellef, Parcul National, Parcul Carol, Parcul Giulesti, Giulesti Cinema si Crangasi, Parcul Izvor si Parcul Cismigiu.

Reprezentantii municipalitatii mentioneaza ca tratamentele vor fi efectuate cu un elicopter, dotat cu un rezervor pentru substante biocide.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.