O profesoara de liceu din Targoviste este suspectata ca facea parte dintr-un grup infractional care racola minore si le obligau sa se prostitueze.

Potrivit anchetatorilor, procurorii au descins la locuinta unui membru al gruparii, formate din sapte persoane, unde au gasit sapte minore cu varste intre 14 si 17 ani, iar in urma cercetarilor s-a stabilit ca fetele erau drogate si obligate sa se prostitueze, scrie gandul.info.

Conform anchetatorilor, intre suspecti se afla si o profesoara de franceza si limba romana de la Grupul Scolar de Transporturi Auto din Targoviste. Cadrul didactic ar fi incercat sa racoleze fete si din randul elevelor, iar acuzatiile care li se aduc celor sapte persoane sunt constituire de grup infractional organizat, trafic de minori in forma calificata si trafic de droguri de risc.

Liderul gruparii era Daniel Bucur, din Razvad, stabilit in Castellon, Spania, unde detine un club de noapte.

"Sunt sapte mandate de arestare, cinci persoane au fost arestate, iar pentru doi s-au emis mandate in lipsa. Masura arestarii dispusa de catre magistrati a fost atacata cu recurs. Sunt presupuneri despre fapte comise, nu am vazut dovezile", a declarat avocatul inculpatilor, Ion Stoichita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.