Trei organizatii ale taximetristilor au solicitat autorizatii pentru un miting de protest in perioada 24-25 aprilie in mai multe zone ale Capitalei.

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania, Asociatia Nationala a Operatorilor de Transport in Regim de Taxi si Asociatia Nationala a Transportatorilor si Taximetristilor Independenti au cerut cer autorizatie Primariei pentru organizarea unui protest intre orele 10.00 si 14.00 in Piata Constitutiei sau la intrarea dinspre parcul Izvor a Camerei Deputatilor.

Protestul de aici ar putea fi urmat de un mars, pe un traseu care va fi hotarat impreuna cu membrii comisiei care avizeaza actiunea. Daca protestul va fi autorizat pentru intrarea Camerei Deputatilor, vor participa 2.000 de masini, scrie adevarul.ro.

Organizatiile au mai cerut autorizarea unui protest si in fata Guvernului intre aceleasi ore. Este vorba, mai exact, despre o coloana de 12.000 de masini (autocare, microbuze, taxiuri, masini de scoala si masini de tractari), care ar urma sa se intinda pana la Casa Presei.

In cele din urma, transportorii mai vor sa protesteze si in fata Ministerului Transportului, tot intre orele 10.00 si 14.00, cu 1.000 de masini. Actiunea revendicativa ar urma sa se incheie cu un mars de protest, la care ar putea participa 12.000 de utilaje.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.