In luna martie a acestui an s-a lansat platforma virtuala GEODESY-INSTRUCT in Bucuresti, Alba Iulia, Iasi si Timisoara.

In cadrul proiectului „Retea de colaborare universitara online in scopul dezvoltarii capacitatii de a furniza competente superioare in domeniul geodeziei” finantat prin POS DRU, Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti - Facultatea de Geodezie in calitate de beneficiar principal in parteneriat cu Universitatea „Politehnica” din Timisoara, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia si compania SIVECO Romania S.A. implementeaza o solutie software de e-Learning menita sa contribuie la cresterea calitatii ofertei educationale din invatamantul tehnic la nivelul regiunilor Bucuresti-Ilfov, Nord-Est, Centru si Vest.

„Studentii ne spun mereu ca un profesor bun e cel care face ca lucrurile mai grele sa ti se para usoare. Asa a pornit ideea platformei virtuale GEODESY-INSTRUCT, pentru ca studentii sa aiba acces la cunostintele teoretice aferente specializarii Masuratori Terestre si Cadastru intr-un mod novator si usor, prin sistemul e-Learning” - Prof.Dr.Ing. Iohan Neuner, Rector al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

De acum, studentii vor putea invata mai rapid si mai usor, avand la dispozitie un instrument de studiu cu adevarat util, care sa le ofere un real avantaj competitiv in cariera. Platforma poate fi accesata pe www.geodesy-instruct.ro.

Proiectul este finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 1. „Educatia si formarea in sprijinul cresterii economice si dezvoltarii societatii bazate pe cunoastere”, Domeniul major de interventie 1.2. „Calitate in invatamantul superior”. Cu o durata de 24 de luni, proiectul are un buget total de 9.888.027 lei, din care 9,687,938 lei reprezinta contributia nerambursabila a Comisiei Europene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.