Primavara isi face din ce in ce mai simtita prezenta. Acest lucru ar trebui sa se resimta si in interior, asadar este necesar sa iti pregatesti locuinta cum se cuvine. Iata cateva secrete.

Opteaza pentru culori vesele, puternice, care sa induca o stare de buna dispozitie. Creeaza un decor plin de viata, proaspat si relaxant, alegand culori precum nuante de verde, roz, turcoaz, rosu, mov, bleu sau portocaliu. Realizeaza combinatii de culori inedite si fresh, pentru a obtine un spatiu primitor si animat.

Inlocuieste materialele

Amenajari de primavara groase, folosite in parcursul iernii, cu unele usoare, diafane. Astfel, renunta la pleduri, draperii si perdele mate cu unele subtiri, usor transparente. Inul, organza, dantela si bumbacul sunt cateva exemple de textile pe care le poti utiliza. In cazul in care nu iti permiti sa schimbi fotoliile, realizeaza-le celor vechi huse din materiale cu motive florale. Decoreaza canapeaua cu perne cu motive primavaratice, in culori contrastante cu a acesteia.

Citeste integral pe garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.