Afla care sunt magazinele cu cele mai bune oferte.

Incepand de duminica, 15 ianuarie, impatimitii cumparaturilor se vor putea bucura de reduceri de pret cuprinse intre 5% si 80% pentru o multitudine de articole de imbracaminte, incaltaminte si tot felul de accesorii.

Magazine precum Polo Garage, Zara, Tommy Hilfiger, Lacoste, H&M, Sephora, BSB, Meli Melo, Mango, Musette, Berska, La Famme, Intersport si multe altele isi vor etala, incepand de maine, noile preturi cu discounturi variate, pentru a atrage cat mai multi clienti. Atentie insa la pozitionarea standurilor cu reduceri, care sunt plasate de obicei in mijlocul magazinelor. Cumparatorii se pot insela uneori in privinta produselor, incurcandu-le pe cele din noul sezon cu cele care beneficeaza de discount, informeaza Adevarul.

Pe baza informatiilor primite de la primariile de sector, iata care sunt magazinele cu cele mai bune oferte:

- H&M: Intre 5 si 10 lei se poate da pe tricourile de 30 lei, in timp ce camasile si hanoracele se gasesc la 40 de lei. Jachetele si paltoanele sunt printre cel mai “scumpe” articole, ele putand fi achizitionate cu 75 lei.

- Promod, TinaR si magazinele de tip Outlet ofera reduceri de pana la 75%-80% pentru majoritatea produselor din colectia veche.

- Zara, Bershka, Pimkie si Stradivarius au si ele taieri de pana la 70%, in timp ce Lee Cooper si Mango fac un discount de pana la 50% din preturile initiale, potrivit Jurnalul.ro.

Reducerile pot fi aplicate numai produselor nealimentare a caror desfacere are caracter sezonier, cum ar fi confectii, marochinarie, tricotaje, incaltaminte sau articole sportive.

Potrivit Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 cu modificarile si completarile ulterioare, vanzarile de soldare pot fi efectuate dupa o notificare prealabila adresata Primariei. Notificarea privind vanzarile de soldare trebuie facuta cu 15 zile inaintea datei de debut a reducerilor, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Comerciantii care nu respecta dispozitiilor legale privind vanzarile de soldare pot fi amendati cu sume intre 2.000 si 10.000 de lei. De asemenea, cei care vand produse de sezon la pret redus fara sa notifice primaria pot primi amenzi intre 200 si 1.000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.