Planta de Aloe Vera este cunoscuta inca din antichitate pentru efectele sale benefice asupra organismului, fiind utila atat in tratarea bolilor, cat si pentru frumusete si mentinerea tineretii.

Aloe vera este bogata in substante puternice, cu efecte antioxidante, antisenescenta, anticancerigene, substante care intervin in mentinerea sanatatii si vivacitatii. Aloe vera este utila atat consumata sistemic, cat si aplicata local.

  • 14 Beneficii tamaduitoare cu Aloe Vera

- In comprese calde cu ceai concentrat de 10 ori de soc combate celulita. Se recomanda acest tratament de doua ori pe saptamana. Compresele se tin pe locul cu probleme cat mai mult timp posibil, dupa care se acopera zona in celofan.

- Aloe imbunatateste digestia. Prezinta substante nutritive benefice pentru flora intestinala, dar si pentru mucoasa gastrica.

- Aloe prezinta proprietati antibacteriene si antiinflamatorii. Gelurile de aloe reduc local inflamatiile, fiind recomandat pentru persoanele cu piele sensibila.

- Aloe reduce acneea, se recomanda tratamentul cu aloe alaturi de cell indicat de medicul dermatolog.

- Aloe este utila in ulcerul gastric sau in gastrite, facilitand efectele medicamentelor si procesele de vindecare.

Aflati mai multe beneficii din Healthy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.