Austria, Danemarca, Olanda si Norvegia angajeaza romani. Vezi ce meserii sunt disponibile.
Austria recruteaza, prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), zece lucratori necalificati in silvicultura. Cei interesati trebuie sa cunoasca bine limba germana si sa aiba experienta in taierea ierbii sau in amenajarea parcurilor. Salariul lunar este de 1.100 de euro net, iar angajatorul ofera cazarea, echipamentul de lucru si autorurism pentru deplasari.
  • Vezi aici mai multe detalii.

Fermele din Danemarca recruteaza 25 de romani pentru ingrijirea animalelor sau pentru cultivarea si recoltarea legumelor si fructelor, precum si lucrarea terenului cu tractorul. Solicitantii trebuie sa aiba intre 18 si 30 de ani, sa aiba experienta in domeniul agricol si sa cunoasca
  • Mai multe detalii gasesti aici.

Cei care vor sa lucreze in Norvegia se pot angaja ca muncitori in padure cu experienta, la taiat copaci sau la curatatul arborilor de crengi. Pe langa salariul de 1.000 de euro, angajatorii mai ofera cazare gratuita si plata asigurarilor.

In Olanda, romanii se pot angaja ca mecanici de macarale, pentru salarii cuprinse intre 1.200 si 1.400 de euro pe luna. Durata contractului este de doi ani, iar cei interesati trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 60 de ani.
  • Afla aici cum poti sa te angajezi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.