Un vames de la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moravita, cercetat de DNA in stare de libertate in dosarul de coruptie din vamile din Timis, a fost gasit spanzurat, luni seara, in vila sa din Timisoara.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Marinel Hotico, politistii au fost sesizati ca un barbat in varta de 47 de ani din Timisoara a fost gasit spanzurat in casa in care locuia, potrivit MEDIAFAX.

Acesta nu a lasat niciun bilet prin care sa-si justifice gestul.

Potrivit anchetatorilor, Tiberiu Oprea lucra ca vames la PTF Stamora Moravita si era cercetat de DNA in stare de libertate pentru luare de mita in forma continuata si aderare la un grup infractional organizat, fiind unul dintre cei ridicati in timpul deschinderilor care au avut loc la vamile din Timis.

In luna februarie, aproximativ 140 de vamesi si politisti de frontiera au fost ridicati de anchetatori in urma unor descinderi care au avut loc la vamile Stamora Moravita (Timis) si Naidas (Caras Severin) si la locuintele lor.

In urma audierilor la DNA, au fost arestati 93 de politisti si vamesi din Naidas (Caras-Severin), Foeni si Moravita
.

Citeste si: Coruptia in vami: Peste 100.000 de euro pe tura

Politistii de frontiera: Coruptie si filme porno


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.