Spre deosebire de celelalte industrii, retailul isi continua expansiunea si, in acelasi timp, crearea de locuri de munca.

Angajeaza-te la Mic.ro, Lidl, Kufland sau Mega Image

Pe langa marile lanturi de magazine care exista deja pe piata din Romania, brandurile noi, cum ar fi Lidl, fac angajari masive pentru deschiderea primelor magazine. Nici lantul de magazine de cartier detinut de Dinu Patriciu, Mic.ro, nu a stopat angajarile.
Pentru magazinele de cartier MIC.RO se cauta peste 150 de angajati, in Bucuresti, Braila, Craiova, Galati si Pitesti, potrivit incont.ro.

Joburile presupun coordonarea magazinului, aprovizionearea cu marfa, dezvoltarea strategiei de marketing si supervizaera contabilitatii magazinului
.

Tot 50 de joburi sunt scoase la concurs si pentru pozitia de asistent de magazin si pentru cea de sofer in orase precum Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Urziceni si Targoviste.

LIDL, companie care isi face intrarea in Romania in acest an, recruteaza cateva zeci de angajati in orase ca Mangalia, Tulcea, Moroeni, Sf. Gheorghe, Codlea sau Brasov. Pozitiile scoase la concurs sunt de casieri, agenti comerciali sau sefi de magazin.

KAUFLAND, pe de alta parte, angajeaza in Bucuresti, Turda, Alexandria, Caransebes, Hunedoara, Curtea de Arges, Oradea sau Ploiesti. Cele mai multe pozitii disponibile sunt pentru sefi de departament, economisti, sefi de raion sau referenti de resurse umane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.