Emil Hossu a fost internat astazi la Spitalul Elias cu fractura la genunchi, dupa ce a fost lovit de masina in timp ce traversa strada regulamentar.

Accidentul s-a petrecut in zona Kiseleff, la intersectia cu strada Arhitect Mincu, in jurul orei 9.00 dimineata.

"Emil Hossu traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. Acesta prezinta o fractura la genunchi, iar piciorul a fost imobilizat", a precizat directorul medical al unitatii sanitare, Dana Safta, relateaza MEDIAFAX.

Actorul va ramane internat si primeste tratament de specialitate.

Potrivit acesteia, soferul care l-a accidentat este un bucurestean in varsta de 61 de ani, care nu consumase bauturi alcoolice. Barbatului i s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, incadrarea juridica urmand sa fie definitivata in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care le va primi victima.

Emil Hossu, in vartsa de 69 de ani, este actor la Teatrul Nottara din Bucuresti si a jucat in numeroase filme, printre care "Toamna bobocilor", "Iarna bobocilor", Accident", "Cel mai iubit dintre pamanteni" si "Balanta"
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.