Inlocuirea papusii gonflabile blonde cu una roscata sau fata prea trista a ingerasului de pe piatra funerara au fost printre plangerile clientilor nemultumiti care au cerut sa le fie respectate drepturile de catre comercianti.
"Flacara cuptorului de la aragazul pe care tocmai l-am cumparat este prea puternica si imi arde mancarea". "Ingerul de pe crucea de la mormant este prea trist" sau "Berea de la terasa este prea calda". Sunt doar cateva dintre cele mai ingenioase reclamatii pe care inspectorii Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor le primesc zilnic, potrivit Realitatea.net.
  • O soferita care nu a respectat legea, a cerut sa i se faca dreptate dupa ce a fost amendata de agentii de la circulatie. A argumentat reclamatia prin faptul ca nu isi aminteste ca ar exista vreun semn de circulatie in zona indicata pe procesul verbal.
  • Cea mai haioasa reclamatie inregistrata la ANPC a fost a unui argesean care s-a plans ca patinoarul din orasul sau este prea alunecos.
  • Si reclamatiile cu tenta sexuala au fost destul de multe la nivelul Bucurestiului. O persoana a fost nemultumita de parfumul cu feromoni cumparat, deoarece la utilizare nu a produs, asupra partenerei, efectul scontat. Un alt reclamant, student, s-a adresat inspectorilor OPC deoarece in timpul utilizarii prezervativului, acesta “a luat aer”, iar partenera, studenta, a ramas insarcinata.

Si la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) care primeste reclamatii din toata tara, plangerile au fost dintre cele mai bizare. “Un tanar nervos ca a pierdut 1.500 lei la jocurile mecanice a cerut sa fie controlat aparatul pentru simplul motiv ca el a jucat toata ziua si nu a castigat nimic”, este unul dintre exemplele date de reprezentantii Biroului de presa al ANPC, potrivit Adevarul.ro.

"Ni s-a intamplat sa primim o plangere in care ni se reclama ca o crema pentru erectie nu este buna sau ca supozitorul este prea mare si nu poate fi folosit. Un alt consumator ni s-a plans ca prezervativul i s-a rupt si ca nu stie ce sa faca daca-i ramane insarcinata sotia. O alta reclamatie cu care nu stiam ce sa facem pentru ca noi suntem obligati sa luam in seama toate plangerile, era semnata cu toate numele domnitorilor nostri, de la Mircea cel Batran pana la Mihai Viteazul si se incheia cu Napoleon”, a declarat in cadrul unei conferinte de anul trecut, presedintele ANPC, Constantin Cerbulescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.