Patru barbati au fost retinuti, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce au fost implicati intr-un scandal petrecut intr-un apartament si pe scara unui bloc din Targu Jiu, in conflict fiind folosit si un pistol cu bile.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Gorj, inspector principal Daniel Tica, cei patru barbati au varste cuprinse intre 18 si 45 de ani, trei dintre ei fiind acuzati de ultraj contra bunelor moravuri, iar cel de-al patrulea este acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Cei patru au fost implicati vineri seara intr-un scandal produs intr-un apartament si pe scara unui bloc din zona de sud a municipiului Targu Jiu. Trei dintre barbati se aflau in apartamentul respectiv, iar peste ei a intrat cel de-al patrulea, care a folosit un pistol cu bile pentru a se razbuna, intre acestia mai avand loc o incaierare in urma cu cateva seri, transmite MEDIAFAX.

Niculina Calina, sora a doi dintre barbatii retinuti si mama tanarului de 18 ani retinut si el, a declarat ca usa apartamentului in care se aflau cu totii era descuiata si astfel a fost posibil accesul celui de-al patrulea barbat. Femeia a precizat ca este insarcinata in doua luni, ea fiind transportata la spital dupa producerea incidentului si dupa ce a cerut sprijin la 112. Ulterior ea a refuzat internarea.

De asemenea, la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu a ajuns si un frate al femeii, care avea o plaga care putea fi produsa de una dintre bilele trase din pistol. Barbatul nu a avut nevoie de internare, el fiind printre cei patru retinuti de catre politisti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.