„Cotidianul“ implineste in curind un an de la relansare si, cu aceasta ocazie, isi innoieste echipa. Fireste, ca sa intelegi mai mult.
In cursul zilei de ieri, in redactia "Cotidianul" s-a produs un eveniment care marcheaza o noua etapa in "viata" ziarului. La un an dupa ce a preluat functia de redactor-sef, Robert Turcescu i-a predat stafeta lui Carol Sebastian. Acesta nu a venit cu mina goala, ci a completat echipa cu un redactor-sef adjunct, in persoana lui Gelu Trandafir. Robert Turcescu a tinut sa explice ca nu pleaca "de tot", ca e mindru ca "mai multe ziare au preluat modelul 'Cotidianului>>, separind foarte clar comentariul de informatie", si ca "de acum, ziarul si-a gasit foarte clar publicul-tinta, ocupind un loc important in presa cotidiana".

La rindul sau, noul redactor-sef a tinut sa precizeze ca sub conducerea sa "Cotidianul" va deveni "cel mai bun ziar din presa romaneasca". Carol Sebastian lucreaza in presa din 1990, trecind prin redactiile "Cuvintul", BBC, "Evenimentul Zilei", Radio Mix, "Romania Libera".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.