Politistii romani au reusit sa-l aresteze pe Augusto Di Noia, 48 de ani, un mafiot italian periculos care, de mai multa vreme, era dat in urmarire internationala.
Potrivit autoritatilor italiene, Di Noia era membru La Camorra, organizatie criminala napoletana care actioneaza atit in Italia, cit si in alte tari din Europa. El a fost dat in urmarire internationala de italieni, pentru producere si trafic ilicit de stupefiante. Di Noia avea de executat un rest de cinci ani si trei luni de inchisoare, dintr-o pedeapsa de sase ani pentru trafic de droguri. Mafiotul italian avea acte de identitate false si locuia de ceva vreme in Capitala, in cartierul Bucurestii Noi, fara forme legale.

In Romania, cetateanul italian fusese dat in urmarire generala din data de 9 august 2005, in urma comunicarii facute de Interpol Roma, la data de 3 martie a.c. Meritul le apartine ofiterilor Serviciului Urmariri, din cadrul Directiei de Investigatii Criminale - Inspectoratul General al Politiei Romane, care, dupa mai multe saptamini de filaj si alte activitati specifice, au reusit sa-l prinda. Di Noia urmeaza sa fie prezentat Curtii de Apel Bucuresti, pentru emiterea mandatului de arestare provizorie, in vederea extradarii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.