Reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Turism impreuna cu patronatul si agentiile de turism au anuntat reluarea la sfarsitul sezonului estival a programului "O saptamana la mare", derulat si in anii anteriori. Astfel, turistul poate petrece cu 80 de lei noi o saptamana de vacanta pe litoralul romanesc al Marii Negre in perioada 1-20 septembrie.

Tarifele care vor fi practicate de operatorii in cadrul acestui program pentru cele sase nopti de cazare din cadrul pachetul turistic nu include asigurarea mesei, aceasta putand fi servita contra cost la unitatea de cazare.

Pentru un hotel cu o singura stea, costul unui astfel de sejur se va ridica la circa 79 de lei noi, pentru un hotel cu doua stele, la 89 de lei noi, iar pentru cei mai pretentiosi care vor sa beneficieze in concediu de conditiile oferite de un hotel de trei stele vor trebui sa scoata din buzunar in jur de 99 de lei noi pe sejur.

Oferta este vasta si ai de unde alege, intrucat sunt disponibile aproximativ 1.540 de locuri de cazare in 14 hoteluri situate in opt statiuni de pe intreg litoralul romanesc. Astfel, patru hoteluri sunt situate in statiunea Mamaia, doua in Eforie Sud si unul in Eforie Nord. Dar sunt incluse in acest program si statiunile Costinesti, Venus si 2 Mai cu cate un hotel, iar Saturn si Neptun cu doua hoteluri.

Pot beneficia de aceste sejuri ieftine toate categoriile sociale incepand de la elevi si studenti pana la pensionari. Reprezentantii agentiilor de turism sustin ca vanzarea acestor bilete se va efectua in functie de numarul disponibil al locurilor de cazare dupa principiul "primul venit, primul servit".

Potrivit reprezentantilor Autoritatii Nationale pentru Turism, biletele au fost puse deja in vanzare la agentiile din toata tara care au incheiat in prealabil un contract cu hotelurile ce pot oferi locuri de cazare pe litoral in perioada 1-20 septembrie 2005.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.