Ambasadoarea Romaniei in India, Valerica Epure, le-a transmis producatorilor de la Bollywood ca tara pe care o reprezinta este cea mai buna optiune pentru viitoarele lor filme.

Epure a descris Romania ca fiind o tara fascinanta, cu locuri variate de explorat, dar nu a uitat sa aminteasca despre renumitele vinuri romanesti, care pot fi cumparate si in India, informeaza NewsIn.

Ambasadoarea a invocat si faptul ca, la Bucuresti, Parlamentul Romaniei isi are sediul in una din cele mai mari cladiri din lume, Casa Poporului. O alta remarca a fost legata de cel mai relaxant anotimp in Romania, care, in opinia Valericai Epure, este iarna.

In 2004, presedintele Ion Iliescu s-a intalnit si el cu producatorii de la Bollywood si le-a propus sa vina sa filmeze in Romania. Ulterior, in 2007, pe aleile Parcului Herastrau s-au filmat scene dintr-o pelicula cu vedeta masculina de atunci a Indiei, Salman Khan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.