Meteorologii anunta descarcari electrice si averse cu caracter torential in Crisana, Banat, Oltenia, Muntenia, dar si in Capitala, in cea de-a doua parte a zilei de miercuri si joi.

"In aceasta dupa-amiaza si in a doua parte a zilei de maine vor fi descarcari electrice frecvente, averse cu caracter torential, pe arii restranse caderi de grindina si intensificari de vant. Astfel de fenomene se vor semnala in special in Crisana, Banat, Oltenia, Muntenia (inclusiv in Municipiul Bucuresti), precum si in zonele de deal si munte", se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Potrivit ANM, pentru zilele de miercuri si joi sunt semnalate fenomene de instabilitate atmosferica accentuata.

In vestul, nordul si centrul tarii se asteapta innorari, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Izolat, la deal si la munte vor cadea peste 25 de litri de apa pe metrul patrat. Temperaturile se vor incadra miercuri intre 19 si 29 de grade, iar instabilitatea vremii va continua si vineri.

In Capitala, prima parte a zilei de joi va fi frumoasa, dar dupa-amiaza va ploua.

Vremea in urmatoarele trei zile

Vremea in orasul tau


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.