Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti in lumea interlopa ca Nutu si Sile Camataru, au fost condamnati la 9, respectiv 15 de ani de inchisoare, intr-o sentinta pronuntata in sedinta publica de Tribunalul Bucuresti. Cei doi erau cercetati, alaturi de mai multi membri ai clanului lor, pentru infractiuni de proxenetism, lipsire de libertate, camatarie, recuperari de bani si cereri de taxe de protectie, trafic de persoane sau santaj.

Instanta a stabilit pedepsele si pentru ceilalti trei membri ai familiei, sora "Camatarilor", Angela Stoica, fratele vitreg, Constantin, si mama acestora, Smaranda Stoica, cunoscuta si ca "Mimi Camatareasa". Toti au fost judecati in acelasi dosar de proxenetism si lipsire de libertate in mod ilegal, alaturi de Sile Camataru. Astfel, Angela Stoica a primit 12 ani de detentie, Constantin Stoica, trei ani, in timp ce mama acestora, Smaranda Stoica, a fost condamnata la cinci ani, instanta cerand arestarea pe loc a acesteia din urma. De asemenea, "locotenentul" fratilor Camataru, Silviu Dudita, a fost condamnat la 13 ani.

Pedepse grele si pentru restul clanului

Instanta i-a mai condamnat la ani grei de inchisoare si pe cei patru membri ai grupului organizat condus de Silviu Dudita, locotonentul lui Sile Camataru. Laurentiu Roman (zis "Relu") a fost condamnat la trei ani de inchisoare, Bogdan Rohat (zis "Bobi"), la zece ani, Victor Roberto Anghel, la cinci ani, iar Calin Stefan, la opt ani.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.