Un tanar de 20 de ani a fost operat de urgenta ieri, la Spitalul de Oftalmologie din Bucuresti, dupa ce a fost impuscat in ochi chiar in centrul municipiului Ploiesti. Incidentul s-a petrecut in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 3.00, cand Eugen Nicolae se intorcea de la un internet-cafe. Imediat dupa producerea incidentului, victima s-a prezentat la Spitalul Judetean Prahova, unde medicii i-au pus diagnosticul "plaga prin impuscare" si l-au trimis la Bucuresti.

Medicii Anca Ionescu si Florin Baltos, de la Spitalul de Oftalmologie, l-au operat in regim de urgenta si i-au extras o alica, de calibru 8 mm, provenit cel mai probabil de la o arma de vanatoare. "Ochiul stang este compromis pentru ca a fost gaurit pe doua parti", a declarat, ieri, dr. Monica Pop, directorul Spitalului de Urgente Oftalmologice. Tanarul va ramane internat cateva zile si va urma un tratament cu antibiotice si antiinflamatoare. "Daca apare vreo infectie, pacientul va avea doar un ochi functional", a adaugat dr. Monica Pop. Surse medicale ne-au declarat ca Eugen Nicolae i-ar fi spus mamei sale ca, in cazul in care-si va pierde vederea, se va sinucide.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.