Sambata, 31 Octombrie cat si Duminica, 1 Noiembrie, a avut loc in liceul I.L. Caragiale din Moreni, Judetul Dambovita, prima editie a programului educational non-formal Leadership Autentic, dezvoltat de catre Fundatia LEADERS cu sprijinul companiei Petrom.
Sambata, in prima zi de training, un grup de peste 25 de tineri cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani au pasit timid, in Centrul de Informare al liceului I.L. Caragiale, inarmati cu multa curiozitate trezita de aceasta abordare total noua pentru ei, Leadership Autentic. Mare le-a fost suprinderea sa descopere ca in fata lor au venit sa le vorbeasca un grup de tineri entuziasti, specializati in domeniul leadership-ului si al dezvoltarii personale care pe parcursul celor doua zile de training i-au ascultat, le-au dat sfaturi, le-au insuflat multa incredere in fortele proprii si i-au indrumat spre o cale a performantei si a puterii de a fi tot ceea ce isi doresc.

Leadership Autentic a adus in prim plan patru module educationale structurate in: Lideri si Leadership; Valori, Viziune, Misiune si Obiective, Comunicare si Vorbirea in Public, Dezvoltare personala si Educatie Continua. Continutul a fost livrat prin intermediul unei parti teoretice, cat si prin exercitii practice si activitati interactive prin intermediul carora participantii si-au descoperit valori pe care nu le constientizau, si-au dezvoltat abilitatile de leadership si lucru in echipa.

“Mi-a placut foarte mult sa iau parte la acest program, deoarece astfel am reusit sa aflu mai multe lucruri despre conceptul de leadership, am avut sansa sa fiu ascultata si am invatat ca intotdeauna trebuie sa cred in capacitatea mea de a ajunge acolo unde imi propun”, declara Madalina Cretu, participant al primei editii Leadership Autentic.

Leadership Autentic va ajunge in anul scolar 2009 - 2010 in 10 dintre cele mai importante licee din Bucuresti cat si din tara, incercand sa extinda impactul acestui program educational in randul a cat mai multi tineri. Prima editie ce a avut loc in Moreni a beneficiat de sustinerea companiei Petrom.

Puteti vizualiza galeria completa a leadership autentic la urmatorul link:
http://picasaweb.google.ro/leaders.romania/NoulLeadershipAutenticMoreniILCaragiale#


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.