Social 15 August 2009 10:20
Medicul oftalmolog Dana Vodislav, din cadrul Spitalului Judetean Targu-Jiu, a fost prinsa in flagrant, ieri, in timp ce lua de la un pacient 1.000 de lei, pentru a-i da o scrisoare medicala de recomandare catre Comisia de Expertiza Medicala a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj.
Fata de Dana Vodislav, procurorul de caz a dispus masura interzicerii de a nu parasi localitatea pe o perioada de 30 de zile, iar cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita, transmite corespondentul NewsIn.

„In cursul zilei de 14 august a.c., ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor au fost sesizati de catre un barbat despre faptul ca un medic din cadrul Spitalului de Urgenta „ Tudor Vladimirescu” Targu-Jiu i-a pretins o suma de bani pentru a-i completa o scrisoare medicala de recomandare, necesara unei reevaluari la Comisia de Expertiza Medicala a Persoanelor Adulte cu Handicap Gorj. Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, politistii au organizat un flagrant”, a spus Daniel Tica, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Gorj.

Cu aceasta ocazie, Dana Vodislav, din Targu-Jiu, a fost surprinsa la scurt timp dupa ce a pretins si primit suma de 1.000 lei de la denuntator. Ea a fost audiata ieri seara la sediul Parchetului Judetean Gorj.

Dana Vodislav este sotia medicului Cristinel Spriridon Vodislav, care a fost trimis in judecata in 2007 in dosarul "Steriletul".
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus la vremea respectiva trimiterea in judecata a patru inculpati pentru infractiuni de luare de mita, dare de mita, spalare de bani si abuz in serviciu in legatura cu achizitionarea la nivel national, de catre Ministerul Sanatatii si Familiei, de sterilete la preturi de 30 de ori mai mari decat cele din import si de 5 ori mai mari decat cele practicate in reteaua farmaceutica.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.