Social 2 Iulie 2009 11:00
In zilele noastre nimic nu ne mai uimeste. Va prezentam povestile a cinci divorturi greu de crezut si totusi...adevarate.
  • 1. A divortat pentru ca sotia sa era 'prea timida' pentru a consuma casatoria

O Instanta de judecata din Tainan a aprobat cererea unui barbat care a intentat divort pentru ca sotia sa a fost prea 'timida' pentru a-si consuma casatoria, nici chiar la un an dupa. Barbatului in varsta de 38 de ani, profesor in Tainan, i-a fost introdusa de catre un prieten sotia sa, Lin, in varsta de 29 de ani, profesoara de asemenea. Dupa ce s-au intalnit mai mult de trei luni, au decis sa se casatoreasca, insa Lin a refuzat sa isi indeplineasca atributiile de sotie. In noaptea nuntii, Lin a dormit imbracata complet si invelita cu o plapuma. Cand barbatul a incercat sa se apropie de ea, femeia l-a respins, ziua urmatoare intorcandu-se in casa mamei ei.

Dupa multe discutii, Lin a semnat un contract prin care si-a dat acordul sa consume casatoria, dar numai in scopul procreerii, si a cerut sa doarma separat. Cu toate acestea, nu a ajuns sa duca la bun sfarsit promisiunea, pentru ca barbatul a intentat divort. Lin a contestat divortul pretinzand ca a refuzat sa doarma cu sotul sau in noaptea nuntii pentru ca era obosita si bolnava. Judecatorul insa nu a fost de acord, i-a dat castig de cauza barbatului, Lin fiind obligata sa ii ofere despagubiri de 300.000 de dolari pentru cumpararea unui apartament, informeaza oddee.com

  • 2. A solicitat divort pentru ca sotul ei a incercat pe furis sa ii vada fata, dupa 30 de ani de casatorie

O femeie din Arabia Saudita a intentat divort in 2008 pentru ca sotul sau a incercat pe ascuns sa ii vada fata, dupa 30 de ani de casatorie. Barbatul a trait timp de 30 de ani alaturi de sotia sa, fara sa stie cum arata la fata. Sotia sa, in varsta de 50 de ani, urmeaza traditia satului sau natal, din apropierea orasului Khamis Mushayt, tinandu-si intotdeauna chipul acoperit cu un val. Curios, barbatul a incercat intr-o noapte sa ridice valul de pe fata femeii, in timp ce aceasta dormea. A fost o greseala pe care mai mult ca sigur nu va mai avea sansa sa o repete, pentru ca sotia s-a trezit si a decis sa-i ceara divortul. Sotia tradata a recunoscut ca barbatul si-a cerut scuze si a promis ca nu va mai incerca sa ii vada fata din nou, insa femeia a cerut cu insistenta dirvortul. Poate parea ciudat, insa cazuri de soti din Arabia Saudita ale caror sotii raman toata viata invaluite in mister nu sunt iesite din comun.

  • 3. A cerut divort dupa ce papagalul a inceput sa repete frecvent cuvintele 'divort' si 'rabdare'

In 2001, o femeie din China a decis sa inainteze divort dupa ce animalul familiei, un papagal vorbitor, a inceput sa repete frecvent cuvintele 'divort' si 'rabdare'. Potrivit Xinmin Evening News, femeia si-a dat seama ca se intampla ceva ciudat, atunci cand pasarea a inceput sa repete cuvinte aparent preluate din convorbirile sotului cu amanta, dupa ce sotia inselata a revenit acasa dupa o vizita de o luna la casa parinteasca. Cuvinte precum 'divort', 'te iubesc', si 'ai rabdare' au devenit din ce in ce mai frecvente in povestile pe care paraciosul cu pene le spunea in fiecare zi. A dus cazul - impreuna cu papagalul - la un birou local de consultanta, sperand ca pasarea va depune marturie in procesul intentat sotului ei; avocatii i-au spus insa ca nu sunt optimisti in privinta efectului pe care pasarea il va avea asupra instantei de judecata. Sotia a completat actele pentru divort, insa marturia pasarii nu a fost luata in considerare.

  • 4. A divortat pentru ca sotul sau facea curatenie prea des

In aprilie 2009, o femeie din Germania a divortat pentru ca sotul sau facuse o obsesie din a curata tot timpul. Sotia a indurat 15 ani de casnicie, suportand inclinatia sotului de a exagera cu menajul, de a schimba si rearanja mobila, dar si-a iesit din minti cand barbatul a daramat si reconstruit un perete al casei doar pentru ca era murdar.

  • 5. Ajungem, in sfarsit, si pe meleaguri mioritice - o femeie a cerut divort pentru ca nu mai suporta sa ia pranzul cu soacra

Elena T. din Focsani a intentat divort in 2005 pentru ca numai suporta sa ia pranzul, in fiecare zi, cu soacra. Femeia in varsta de 22 de ani era casatorita de numai 10 luni cand a sustinut ca viata ei a devenit un cosmar din cauza soacrei. Elena i-a spus judecatorului ca prezenta soacrei, cu observatiile sale agasante la cea mai importanta masa a zilei, i-a distrus casnicia. Curtea i-a cerut femeii sa isi reconsidere solicitarea, sfatuind-o sa gaseasca un alt motiv daca vrea sa se separe de sotul ei.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.