Social 2 Iunie 2009 18:34
Un jandarm din Bucuresti s-a ales cu dosar penal dupa ce a incatusat si retinut doi minori care intrasera sa fure cirese dintr-o curte aflata in vecinatatea domiciliului sau, in municipiul Buzau

Duminica seara, la ora 18.00, Ofiterul de Serviciu de la Politia Municipiului Buzau a fost sesizat cu privire la faptul ca un buzoian a sechestrat doi minori in curtea locuintei sale. Din primele verificari a rezultat ca la ora 17.45, doi baieti, de 9, respectiv 13 ani, ambii din municipiul Buzau, au intrat in curtea unei case unde in prezent nu mai locuieste nimeni, cu intentia de a lua cirese, relateaza NewsIn.

Cei doi au fost vazuti de un vecin in varsta de 27 de ani, care este angajat ca jandarm in cadrul unei unitati din Bucuresti. Acesta a intrat dupa ei in curte, i-a prins si i-a legat unul de celalalt cu o pereche de catuse, pe care le avea asupra sa, dupa care i-a condus in curtea locuintei sale. La scurt timp, prin zona a trecut fratele unuia dintre copii, insotit de un buzoian de 20 de ani, iar baietii au inceput sa tipe si sa le ceara ajutorul.

In timp ce fratele ii solicita tanarului de 27 de ani sa le dea drumul, minorii au reusit sa fuga si sa isi scoata de pe maini perechea de catuse.

Jandarmul l-a lovit superficial pe tanarul de 20 de ani, in timp ce acesta ii reprosa comportamentul avut fata de cei doi baieti si ii cerea sa-i lase liberi. Dupa ce a fost examinat la Spitalul Judetean Buzau, tanarul de 20 de ani si-a rezervat dreptul de a depune plangere pentru savarsirea infractiunii de „lovire sau alte violente”.

In cauza acestuia s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de „lipsire de libertate in mod ilegal”, cercetarile fiind continuate de politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Buzau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.