Social 4 Mai 2009 13:00
Procurorii din cadrul DIICOT, impreuna cu ofiteri de politie din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti- Serviciul Antidrog, au prins, miercuri, 29 aprilie, o grupare organizata care distribuia heroina si metadona in sectoarele 4 si 5 din Capitala.

Potrivit unui comunicat remis astazi agentiei NewsIn, in cauza sunt cercetate 12 persoane pentru savarsirea infractiunilor de „trafic de droguri de mare risc”, „constituirea unui grup infractional organizat” si „detinere de droguri de mare risc pentru consum propriu”.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au dispus retinerea a 10 inculpati si sesizarea Tribunalului Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva.

"Timp de aproximativ cinci luni, au fost efectuate investigatii, rezultand faptul ca retea de narcotraficanti a vandut cantitati importante de heroina (de ordinul kilogramelor) pe piata de consum din zonele unde actionau", se arata in comunicatul DIICOT.

In data de 29 aprilie 2009 au fost efectuate 10 perchezitii simultane la domiciliile si resedintele suspectilor, situate pe raza Municipiului Bucuresti, cu aceasta ocazie fiind gasite si ridicate pentru cercetari aproximativ 10 grame de heroina, 66 comprimate metadona, 4 telefoane mobile si 11 cartele SIM, 266 lei, bani proveniti din traficul de droguri si materiale folosite la ambalarea si consumul drogurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.